Політика конфіденційності

1. вступ

Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Denna integritetspolicy förklarar hur Maana samlar in och använder dina personuppgifter. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Maana är personuppgiftsansvarig i enlighet med denna policy och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert och korrekt sätt i enlighet med GDPR (General Data Protection Regulation) Dataskyddsförordningen som trädde i kraft 25 maj 2018

2. контролер даних

Maana, organisationsnummer 8024601-9284, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter på våra webbplatser tjejjourenvast.se och appen Stella och i vår övriga verksamhet. Information om hur du kontaktar oss finner du nedan. 

3. Коли ми збираємо ваші дані

När du ger en gåva till Maana

När du blir medlem hos Maanas

Коли ви підписуєтесь на розсилку для наших членів

När du ansöker om en ledig tjänst hos Maana

Коли ви відповідаєте на наші опитування або берете участь у будь-якій з наших кампаній

Коли ви відвідали наш сайт (файли cookie)

När du åtar dig ett volontäruppdrag hos Maana

Або коли ви зв'яжетеся з нами в інший спосіб

4. Які дані ми збираємо і як довго їх зберігаємо?

Коли ви робите пожертву
Коли ви робите пожертву, ми зберігаємо інформацію про транзакцію (сума, час, тип транзакції та тип пожертви). Якщо ви робите подарунок через Swish, зберігається ваш номер телефону та інформація, яку ви надали у зв'язку з платежем, наприклад, ваше ім'я.  

Ця інформація зберігається у Swedbank та, можливо, у Bankgirot.

Коли ви стаєте членом
Персональні дані, які ми збираємо і зберігаємо в нашому реєстрі членів, - це інформація про ваше ім'я та контактні дані, такі як адреса електронної пошти та номер телефону, а також інформація про транзакцію вашого членського внеску (сума, час, тип транзакції).

Коли ви стаєте нашим волонтером

De personuppgifter som vi samlar in och sparar i vårt volontärregister är information om namn och kontaktuppgifter såsom mailadress och telefonnummer samt information om transaktionen för medlemsavgift (belopp, tid, typ av transaktion och typ av gåva). Vi sparar även eventuella bilder och filmer där du syns i samband med event och/eller utbildningar som du deltar i som volontär hos oss. Om dessa används så sker detta enbart intern på Maanas intranät.

Коли ви звертаєтеся до нас за підтримкою

Коли ви звертаєтеся до нас за підтримкою через електронну пошту, чат або додаток, ви можете залишатися анонімними. Коли ви зв'язуєтеся з нами електронною поштою, ваша електронна адреса та ім'я, які ви вкажете, будуть збережені, щоб ми могли відповісти вам.  

Щороку ми збираємо анонімну статистику нашої діяльності і тому зберігаємо дані про кількість людей, які звертаються до нас за підтримкою, форму контакту, потребу в підтримці та місцезнаходження. Ця інформація не може бути пов'язана з конкретною особою і є повністю анонімною. 

Коли ви подаєте заявку на роботу до нас

Коли ви подаєте заявку на роботу до нас, ми збираємо ваші контактні дані та інформацію про вашу кваліфікацію. Ми зберігаємо дані стільки, скільки це необхідно для виконання нашої роботи. Ми можемо зберігати дані довше, якщо цього вимагає закон або для захисту наших законних інтересів, наприклад, в рамках поточного судового процесу. Ваші персональні дані зберігатимуться до 36 місяців після того, як ми їх отримали. 

5. Чому ми зберігаємо ваші дані

Ми обробляємо ваші дані для наступних цілей:

Щоб мати можливість відповісти вам, коли ви зв'яжетеся з нами і попросите про підтримку.

Обробка подарунків та виконання вимог законодавства щодо збереження контрактів

Відповідати на ваші запити щодо членства, волонтерства, вакансій чи пожертв.

Збирати анонімну статистику для покращення нашої діяльності. 

Інформація, що міститься в нашому реєстрі волонтерів, використовується для надання інформації про нашу діяльність, запрошення людей на консультації, навчальні курси, щорічні зустрічі тощо.

6. правова основа

I och med att du lämnar uppgifter till Maana ger du din tillåtelse att Maanas registrerar och lagrar uppgifter samt behandlar de i enlighet med denna integritetspolicy. Som rättslig grund för behandling använder Maanas uppfyllande av avtal, rättslig förpliktelse, berättigat intresse eller samtycke. Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under längre tid än nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen.

7. Ваші права

Якщо персональні дані, які ми обробляємо про вас, є неточними, неповними або неактуальними, ви можете вимагати їх виправлення, доповнення або видалення. Наприклад, ви маєте право на видалення ваших персональних даних, якщо вони більше не потрібні для цілей, для яких вони були зібрані, за умови, що ми не зобов'язані зберігати ваші дані за законом або для захисту судового позову. Якщо ви не згодні з встановленим нами балансом інтересів, ви також можете заперечити проти обробки або попросити нас обмежити її, зв'язавшись з нами. Ви маєте право на доступ до своєї інформації.
Щоб отримати доступ до інформації, яку ми зберігаємо про вас, будь ласка, зв'яжіться з нами. Якщо ви надали згоду на обробку, ви маєте право відкликати свою згоду в будь-який час. 

Якщо ви хочете відкликати свою згоду, будь ласка, зв'яжіться з нами. Для нас важливо, щоб ви почувалися в безпеці. Ми дбаємо про вашу особисту недоторканність і завжди намагаємося ставитися до ваших персональних даних з максимальною повагою. Якщо ви все ще вважаєте, що ми обробляємо ваші дані неправильно, ви можете зв'язатися з нами. Ви також маєте можливість подати скаргу до Органу захисту цілісності (IMY).

8. Хто може отримати доступ до ваших даних?

Maana kommer inte att sälja, hyra eller leasa ut de personuppgifter som samlats in.
Uppgifter som samlas in kopplat till Swish, transaktioner för gåvor eller medlemsbetalningar kan delas med vår IT-leverantör för betallösningen. Maana är dock alltid ansvarig för behandlingen. Personuppgifter kan komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att tillmötesgå tillämplig lag, förordning, juridisk process eller begäran från verkställande myndighet och för att tillvarata Maanas rättsliga intressen.  

9. Зберігання персональних даних

Maana har vidtagit de tekniska säkerhetsåtgärder som behövs för att skydda dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

10. Як з нами зв'язатися

Maana
Nordostpassagen 7B
41311  Göteborg
info@tjejjourenvast.se
Organisationsnummer: 802460-9284

Policy upprättad: 2022-01-13
Upprättad av: Gabriella Thompson Graflund
Godkänd av: Styrelsen Maana