Om oss

Maana för hela staden

Projektet Maana för hela staden är ett projekt av och för tjejer i östra Göteborg. Genom projektet ska Maana nå ut till tjejer samt utforma och bedriva en verksamhet för tjejer.

Få hjälp

Projektet Maana för hela staden.

Maana för hela staden är ett projekt av och för tjejer i östra Göteborg.

Syftet med projektet är att att fler personer i östra Göteborg, med extra fokus på tjejer och unga kvinnor, ska ha kännedom om Maana och vilja söka stöd och engagera sig hos oss. Syftet med projektet är också att utforma och bedriva en verksamhet för tjejer på plats i östra Göteborg. Verksamheten ska utformas av och för tjejer och unga kvinnor.

Inom projektet kommer Maana även besöka skolor och mötesplatser, utbilda vuxna om ungas liv och bemötande samt samarbeta med lokala aktörer.

Följ oss i sociala medier för uppdateringar kring projektet.

Är du tjej eller unga kvinna och vill ha någon att prata med? Läs mer om vårt stöd här.


Vill du vara med
i projektet?

Maana för hela staden är ett projekt av och för tjejer i östra Göteborg.

Just nu söker vi tjejer som går på högstadiet eller gymnasiet och som vill engagera sig i en grupp och vill tillsammans med oss organisera olika aktiviteter för att umgås och ha kul. I gruppen kan du träffa nya vänner, prata om allt möjligt, stort som smått, utbyta tankar och erfarenheter, prata känslor, skapa olika aktiviteter och lära dig nya saker. 

Du kommer också få lära dig hur man planerar och utför ett projekt från start till slut! Du kommer få med dig viktiga verktyg som ger dig möjligheten att skapa fler projekt och aktiviteter i framtiden. Alla som är med och deltar aktivt kommer även få ett diplom.

Ni bestämmer själva vad ni vill göra! Det kan vara sport, dans, musik, olika former av kreativt skapande eller något helt annat. 

Anmäl dig genom att fylla i vårt formulär genom att klicka på länken.

Till formuläret


Projektet pågår 2024 – 2025 och är finansierat av Jämställdhetsmyndigheten.

Vill du veta mer om projektet, har frågor om material, samverkan eller är ung, tjej och bor i östra Göteborg?

Kontakta projektledare leonie.salzmann@maana.se och issra.ghanem@maana.se för mer information.