Ska jag söka hjälp?

Stöd för killar

Vi erbjuder inte stöd via chatt till dig som är kille, men vi hoppas du blir hjälpt av informationen vi har på vår hemsida och i vår stödapp Stella. Här nedan har vi samlat organisationer som har anonymt stöd för killar.

Få hjälp

Killar.se

Hemsida: www.killar.se

Killar.se har stöd via chatt fem kvällar i veckan och finns för dig som identifierar dig som kille och är mellan 10-25 år. I chatten pratar du om precis det du behöver. Du kan också få stöd av kurator i deras samtalsmottagning.

Under kevlaret

Hemsida: www.underkevlaret.se

Under kevlaret har stöd via chatt fem kvällar i veckan och finns för dig som identifierar dig som kille. I chatten pratar du om precis det du behöver och de som svarar är också killar.

Stödlinjen för män

Hemsida: www.stodlinjenforman.se

Försöker din partner kontrollera dig eller är du utsatt för hot och våld i din relation? Stödlinjen för män är öppen varje dag 7–21. Samtalet är gratis och du är anonym när du ringer. Ring 020-80 80 80.

Ungasjourer.se

Hemsida: www.ungasjourer.se

Ungasjourer är en samlingssida där man kan hitta organisationer som har digitalt stöd för unga. Det finns jourer för tjejer, killar, transpersoner och jourer som riktar sig till alla unga.