Få hjälp

Appen Stella

Maana skapade appen Stella för att vi vet att det kan vara jobbigt och svårt att vara ung tjej. Vi vill att du ska få stöd på dina villkor och när du behöver.


Nya Stella är här

Vi har precis lanserat en ny version av vår stöd-app Stella där du får hjälp via praktiska övningar, kunskapsinlägg och chatt med våra experter. Appen är helt gratis och hämtas där appar finns.

Med Stella får du information, stöd och hjälp om ämnen som kan vara svåra att prata om. Du kan till exempel läsa om var du kan vända dig om någon gör dig illa, chatta med våra volontärer och läsa om andras frågor som psykologer och jurister svarar på.

Appen Stella är ingen behandling utan ett hjälpmedel som ger dig verktyg som kan hjälpa dig att hantera olika känslor. Du förtjänar att må bra!


Övningar och
självhjälp

Stella erbjuder övningar som hjälper dig i stunden. Många är ljudbaserade och guidar dig till att känna dig lite tryggare och lugnare i stunder av oro och stress. I dagboken kan du skriva av dig och logga ditt mående för dagen. På så vis får du en översikt av hur ditt mående förändras eller inte.

I kunskapsbanken hittar du artiklar som handlar om olika svåra ämnen. Du kan favoritmarkera och enkelt hitta tillbaka om du inte har tid att läsa färdigt för stunden.

Vi har också tagit fram möjligheten att få peppande meddelanden några gånger om dagen. Det är så klart helt frivilligt, men vi vet att ett peppande, värmande ord kan göra skillnad i svåra stunder.


Chatta med oss
helt anonymt

När chatten är öppen kan du chatta med oss via appen. Chatten fungerar på samma sätt som här på webben och öppettiderna är också de samma.

De tider och dagar chatten inte är öppen hoppas vi att de övriga funktionerna i appen kommer stötta i stunden.


Ladda ner Stella på
App Store …

Du hittar Stella där andra appar finns. Klicka nedan för att komma direkt till App Store.

Ladda ner på App Store

… eller Google Play

Stella finns självklart inte bara i App Store. Klicka på länken nedan för att komma direkt till Google Play.

Ladda ner på Google Play