Få hjälp

Vår chatt

Maana bedriver stödverksamhet via anonym chatt. Det innebär att du kan prata med en volontär via chatten på vår hemsida. Chatten öppnas automatiskt under de tider som vi har öppet.


Det är du som bestämmer vad du vill prata om, inga problem eller funderingar är för små eller för stora för oss. Det kan vara att du bara vill prata med någon, är orolig för något eller någon, känner dig ensam, stressad eller deprimerad eller har frågor om till exempel relationer, sex, vänner, familj eller skolan. Vi är här för dig!

Hos oss kan du alltid vara anonym, du väljer själv vad du vill berätta om dig själv. Alla på Maana är stödsystrar och de har tystnadslöfte vilket innebär att det du berättar stannar hos oss. När vi inte har öppet kan du maila oss, våra volontärer svarar så snart de kan. Använd en mailadress utan ditt namn om du vill vara anonym. 

I chatten ger våra volontärer stöd på svenska.

Vår mailadress är: hej@maana.se

Är chatten stängd?

Om vår chatt är stängd så finns det mer hjälp att få. Du kan läsa om flera viktiga och svåra ämnen här på vår hemsida eller ladda ner vår app Stella för att göra övningar som lugnar.
Här nedan är länkar till fler av våra stödfunktioner och också till andra verksamheter som bland annat erbjuder hjälp dygnet runt.